Валута:
BGN
За контакт

Комплект задни пружини Sandkat 4x4 - +5 см - Nissan Pathfinder R51

Код на продукта:  
399.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Използване по пътищата и извън тях + Теглене(офроуд)

ПОВДИГАНЕ и ТОВАР

Pathfinder R51: около 50 mm (2’’) над стандартната височина с подобрение на натоварването в сравнение със оригинала = +150 kg

МАТЕРИАЛ - Най-качествена пружинна стомана: 60CrMn2

ПРОИЗВОДСТВО - Най-съвременна технология, превъзхождаща настоящите стандарти - Толеранс от +/- 0,5 mm

ОБРАБОТКА - Термично обработен според най-строгите указания, за да се осигури оптимална твърдост и максимална производителност

ПОСТРУМНА ОБРАБОТКА - пружините се обработват с струйна обработка и след това се компресират до оптималната им граница, за да се увеличи продължителността на живота им и да се елиминира всяко провисване при условия на употреба.

ТЕСТВАНЕ - 100% от нашите пружини са тествани за номинални стойности и височини при натоварване при екстремни условия, за да се гарантира, че отговарят на очакваните изисквания.

ЗАВЪРШЕК - Всяка пружина се третира индивидуално, за да се справи с изискванията на екстремни студове и солени зимни пътища.
Всички обработки също така осигуряват по-малко излагане на топлината на сухите пустини, като по този начин ограничават риска от счупване.

КОНТРОЛ - Чрез техника за инспекция с магнитни частици. Всяка пружина е тествана с 100% ултравиолетова технология, за да се идентифицира и най-малкият дефект. Задържаме само тези, които преминат този тест.

Подходящ за
  • NISSAN PATHFINDER R51 07/2005+

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
ХАРАКТЕРИСТИКА
Диаметър на навивки: 19
Обща дължина D/S (от страната на водача): 445 мм
Обща дължина N/S (от страната на пътника): 445 мм

Тип: Спирална пружина
Задно калибриране: +150кг
Издигане: +50 мм
Комфорт: среден
Размер:51х37х20


Закупеният артикул се изпраща от продавача на Vestiaire Collective (ПАРИЖ), за да може артикулът да бъде проверен от нашия екип от експерти в ПЛОВДИВ. След като бъде обявен за съвместим, артикулът ще бъде изпратен до адреса ви за доставка. На следващия ден с ЕКОНТ