Валута:
BGN
За контакт

Комплект задни пружини Sandkat4x4 - +5 - 7см - Mitsubishi Pajero SWB & LWB, Pajero Sport & Challenger серия 2

Код на продукта:  
349.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


ПОВДИГНАТ - Приблизително 50 до 70 mm над стандартната височина с подобрено натоварване в сравнение с оригинала и в зависимост от късото или дългото превозно средство

МАТЕРИАЛ - Най-качествена пружинна стомана: 60CrMn2

ПРОИЗВОДСТВО - Най-съвременна технология, превъзхождаща настоящите стандарти - Толеранс от +/- 0,5 mm

ОБРАБОТКА - Термично обработен според най-строгите указания, за да се осигури оптимална твърдост и максимална производителност

ПОСТРУЯВАНЕ - Пружините са обработени с бластиране и след това се компресират до оптималната им граница, за да се увеличи продължителността на живота им и да се елиминира всяко увисване при условия на употреба.

ТЕСТВАНЕ - 100% от нашите пружини са тествани за номинални стойности и височини при натоварване при екстремни условия, за да се гарантира, че отговарят на очакваните изисквания.

ЗАВЪРШЕК - Всяка пружина се третира индивидуално, за да се справи с изискванията на екстремни студове и солени зимни пътища.
Всички обработки също така осигуряват по-малко излагане на топлината на сухите пустини, като по този начин ограничават риска от счупване.

КОНТРОЛ - Чрез техника за инспекция с магнитни частици. Всяка пружина е тествана с 100% ултравиолетова технология, за да се идентифицира и най-малкият дефект. Задържаме само тези, които преминат този тест.

Подходящ за
  • MITSUBISHI PAJERO SPORT 2008-2015
  • MITSUBISHI PAJERO II 1992-2000
  • MITSUBISHI Challenger PA Series II, 08/2000>03/2007
  • HYUNDAI GALLOPER

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Характеристика :
Тип: Спирална пружина
Задно калибриране: Късо превозно средство: +100 кг, Дълго превозно средство: +200 кг
Издигане: +50 мм
Комфорт: среден
Размер:51х38х19


Закупеният артикул се изпраща от продавача на Vestiaire Collective (ПАРИЖ), за да може артикулът да бъде проверен от нашия екип от експерти в ПЛОВДИВ. След като бъде обявен за съвместим, артикулът ще бъде изпратен до адреса ви за доставка. На следващия ден с ЕКОНТ