Νόμισμα:
EUR
Επιλέξτε μια γλώσσα:
gr
За контакт

Sandkat4x4 πολύ ενισχυμένη πίσω ανάρτηση - +5 έως 7 cm ανύψωση - +500 kg - Toyota Hilux Vigo

Κωδικός προϊόντος:  

ΠΑΡΑΓΩΓΗ SANDKAT4X4
Χρήση εντός και εκτός δρόμου - Εκτός δρόμου

ΑΝΥΨΩΣΗ - 50 mm έως 70 mm πάνω από το ύψος του νέου οχήματος

CARGO - Βελτιωμένη χωρητικότητα φορτίου σε σύγκριση με την αρχική

ΥΛΙΚΟ - Κορυφαία ποιότητα χάλυβας σουστας AFNOR 61SC7

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - Προηγμένη τεχνολογία που ξεπερνά τα τρέχοντα πρότυπα - Ανοχή +/- 1,5 mm

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - Θερμική επεξεργασία σύμφωνα με τις αυστηρότερες οδηγίες για να διασφαλιστεί η βέλτιστη σκληρότητα και η μέγιστη απόδοση

ΜΕΤΑ-ΔΕΣΜΗ - Η σουστες μας εκτοξεύονται και στη συνέχεια συμπιέζονται στο βέλτιστο όριο για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους και να εξαλειφθεί τυχόν χαλάρωση υπό συνθήκες χρήσης.

ΔΟΚΙΜΗ - Το 100% των ελατηρίων μας ελέγχεται για ονομασίες και ύψη φορτίου κάτω από ακραίες συνθήκες για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις αναμενόμενες απαιτήσεις.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ - Όλα τα ελατήρια μας είναι εξοπλισμένα με σφιγκτήρες που επιτρέπουν την κίνηση μεταξύ των φύλλων και ένθετα κατά του τριξίματος για τη μείωση των δυσάρεστων θορύβων.

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ - Κάθε φύλλο της συσκευασίας επεξεργάζεται ξεχωριστά με γραφίτη και στη συνέχεια επικαλύπτεται με την ισχυρή αντιδιαβρωτική βαφή της Henkel για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ακραίου κρύου και των αλμυρών δρόμων του χειμώνα.
Εφαρμόζεται σε παχύ στρώμα, αυτό το χρώμα εξασφαλίζει επίσης λιγότερη έκθεση στη ζέστη των ξηρών ερήμων, περιορίζοντας έτσι τον κίνδυνο θραύσης.

Κατάλληλο για
  • TOYOTA HILUX VIGO 2005-2015

Γρήγορη παραγγελία
Δεν απαιτείται εγγραφή. Απλά εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου και θα σας καλέσουμε!
Χαρακτηριστικό :
Τύπος: ΣΟΥΣΤΑΣ
Πίσω βαθμονόμηση: +500kg
Ανύψωση: +50 έως 70 mm
Άνεση: μέτρια


Το προϊόν που αγοράστηκε αποστέλλεται από τον πωλητή στην Vestiaire Collective,Παρίσι, ώστε το προϊόν να μπορεί να ελεγχθεί από την ομάδα ειδικών μας στην Φιλιπουπολη . Μόλις δηλωθεί ότι συμμορφώνεται, το προϊόν θα αποσταλεί στη διεύθυνση παράδοσης. Την επόμενη  μέρα με ACS